Teaser 2: Wat brengt Horacio mee naar Geneve?

Pagani teaser Genève
Pagani laat ons nogmaals gokken naar wat ze zullen meebrengen naar Genève.

Eerder deze maand zagen we al een eerste teaser van Pagani, die ons liet filosoferen over een eventuele Huayra Roadster. De Italianen brengen nu echter een tweede teaser, die ons opnieuw op een ander pad zet. We krijgen verschillende boxen te zien in combinatie met het woord “Sonus Faber”. Sonus Faber is een kwaliteitsmerk op vlak van audiosystemen, gehuisvest te Vincenza, dezelfde locatie uit de eerste trailer.

Ofwel krijgen we dus een audio-update voor de Pagani Huayra, ofwel een speciale geluidsinstallatie à la Huayra, zoals ze eerder al deden met hun Zonda, ofwel nog iets totaal anders. Pagani slaagt er alvast in de spanning hoog te houden, de climax volgt natuurlijk in Genève.

pagani_hifi_stereo1

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...