Impressie: mogelijke Mercedes CLA varianten

Mercedes CLA Shooting Brake Coupe 2013
Mercedes introduceert een compleet nieuwe wagen met de Mercedes CLA. Hij is vergelijkbaar met een A-Klasse, maar heeft wel een Sedan vorm. Maar zouden er nog varianten kunnen volgen?

Of er nog extra varianten komen is niet bevestigd of ontkend door Mercedes zelf, maar dat zou er ons niet van mogen weerhouden te speculeren over wat er allemaal mogelijk is op basis van de CLA. Want mocht de Sedan niet aanslaan, kunnen een Shooting Brake en een Coupé misschien wat soelaas brengen? Theophilus Chin maakte alvast een impressie van hoe die beide modellen eruit zouden kunnen zien.

De CLA Shooting Break gelijkt sterk op zijn grote broer, de Mercedes CLS Shooting Brake, die recent op de markt gelanceerd werd. Zijn achterkant vormt op de impressie een mooi afgelijnd geheel dat goed samengaat met wat we vooraan zien, maar zorgt toch ook voor een sportieve touch. En er kan allicht een flink stuk extra bagage meegezeuld worden met deze Shooting Brake.

Wie minder nood heeft aan bagage, zou terecht kunnen bij de Mercedes CLA Coupé. Die beschikt slechts over 2 deuren, maar komt toch redelijk sportief over. Beide modellen zouden alleszins een leuke aanvulling zijn op de Mercedes CLA, maar of ze er ooit zullen komen, kan enkel de toekomst ons vertellen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...