Officieel: Skoda Octavia Combi 4×4

Skoda Octavia Combi 4x4
Skoda onthult de nieuwe Octavia Combi, bovendien beschikbaar met vierwielaandrijving.

Begin volgende maand toont Skoda niet enkel de nieuwe Octavia Berline, maar ook meteen de Combi mét bovendien de 4×4-variant. Deze differentieert zich natuurlijk met zijn extra praktische kant: een kofferruimte van maar liefst 610 liter met de achterzetels gewoon rechtop. Eens ze plat liggen kan er zelfs 1.740 liter bagage mee.

De achterste passagiers krijgen dankzij de met 11 cm toegenomen wielbasis natuurlijk ook een stuk meer beenruimte (+73 mm), terwijl ook dankzij de 45 mm toename in breedte het comfort de hoogte ingaat. In totaal is de nieuwe Octavia Combi 90 mm langer dan zijn voorganger. Het motorgamma wordt zonder twijfel overgedragen van de sedan, terwijl de 4×4-variant beroep doet op dezelfde Haldex-koppeling van de vijfde generatie, geïntroduceerd op de nieuwe Golf VII 4Motion.

Skoda Octavia Combi 2013

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...