Mercedes bevestigt 13 nieuwe modellen tegen 2020

Mercedes komt met 13 nieuwe modellen
In de komende zeven jaar zal Mercedes-Benz niet minder dan dertien nieuwe modellen lanceren.

Dit heugelijk nieuws werd tijdens de recentste Daimler-groep persconferentie bekendgemaakt door CEO Dieter Zetsche. Er zullen dus 13 gloednieuwe modellen – niet zomaar facelifts – worden uitgebracht, met onder andere ook de GLA, die in april onthuld wordt op het autosalon van Shangai.

Zetsche bevestigde verder dat ze bezig zijn met een nieuwe SUV, in zijn woorden “an especially dynamic all-terrain vehicle”, die in de Verenigde Staten zal worden geproduceerd. Ook de nieuwe S-Klasse in vijf versies werd al bevestigd voor een lancering in de loop van 2013. Mercedes is dus vastberaden en zal ongetwijfeld scoren in het komende decennium.

Mercedes-Benz CLA 250 Edition 1, (C117), 2012

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...