Video: The Motherhood ft Fiat 500L

The Motherhood ft Fiat 500L
Omdat een rappende huismoeder ook het uithangbord kan zijn voor de grote 500L?

De persdienst van Fiat UK vond van wel en liet een amusante videoclip maken met een rappende huismoeder. Ze vertelt rapt op ludieke manier hoe haar leven totaal veranderde sinds de geboorte van haar dochter en zoontje. Gelukkig is de Fiat 500L er nog waardoor ze toch nog haar vrouwelijke waardigheid kan behouden.

Het is eens iets anders dan een billboard campagne langs de autosnelweg en dat lijkt te lonen. Maar liefst 3 miljoen views scoorde de video al op YouTube tijdens de eerste 3 maanden en we vermoeden dat er wel nog wat zullen bijkomen in de toekomst. Of er ook veel verkochte 500L’s zullen bijkomen is nog maar de vraag, al bewijzen de Italianen toch weer mooi hun creatieve gave. Foshizzle`

Lees hier onze rijtest met de Fiat 500L

Deel dit bericht:

2 reacties op "Video: The Motherhood ft Fiat 500L"

  1. claeys 13-02-2013 om 15:40

    Onlangs de eerste (voor mij dan toch) zien rijden op de N9. Ben er toch echt geen fan van…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...