Preview: Chevrolet Prisma Sedan

Chevrolet Prisma Sedan
General Motors heeft een teaser losgelaten van hun Chevrolet Prisma sedan.

GM weet dat het moet concurreren met de Toyota Etios en poogt dit te doen met hun nieuwe Chevrolet Prisma. Heel veel is er echter nog niet te zien op de teaserfoto, behalve dan dat het om een sedan gaat. Ook enkele lijnen langszij en een kleine hint naar het achterste worden blootgegeven. De officiële onthulling zal op 26 februari in Brazilië plaatsvinden.

Krachtbron wordt waarschijnlijk een 1.4-liter flex fuel die 106 paarden uitperst en de power overbrengt op de voorste wielen. Een manuele vijfbak of zestrapsautomaat zullen zorgen voor het schakelgedrag. De Prisma is bovendien de Braziliaanse versie van de Sails sedan, die GM onlangs lanceerde in India en te zien is op onderstaande foto.

Chevrolet sail sedan

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...