McLaren onthult interieur P1

McLaren P1
McLaren onthult het interieur van de P1, de supercar die de Britten meebrengen naar Genève.

Eerder al lekte een plaatje van het instrumentenpaneel, maar nu toont McLaren ook drie andere plaatjes van de P1. Althans, van het interieur, want de definitieve uiterlijke vormen worden nog even geheim gehouden. En dat interieur doet meteen denken aan de cockpit van een gevechtsvliegtuig. Minimalistisch en met een overvloed aan koolstofvezel materialen om het gewicht te drukken.

Ook voor de racekuipen werd een minimum aan schuim gebruikt om de koolstofvezel schelpen te vullen. Elke kuip weegt amper 10,5 kilogram en de hoogte ervan zal individueel aangepast worden aan elke bestuurder. Maar daar eindigt het niet, want overal waar een gram bespaard kon worden, werden dat er twee. Zelfs vloermatjes werden achterwege gehouden puur omwille van het gewicht.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...