Preview: SsangYong SIV-1

SsanYong SIV-1
Komt het Zuid-Koreaanse SsangYong eindelijk met een esthetisch geslaagde wagen?

SsangYong is net niet het merk dat bekend staat voor stralende looks en speelse lijnen. Er is echter beterschap op komst en dat willen ze vooreerst laten zien met hun SIV-1 concept in Genève. SIV staat voor Smart Interface Vehicle en als we SsangYong mogen geloven staat het concept voor de ultieme belichaming van de nieuwe designfilosofie van SsangYong Motor Company.

De Koreanen zullen dit concept onthullen in Genève, maar laten nu al enkele schetsen zien. Het zijn vooral de stoere LED’s vooraan, strakke lijnen langszij, achteraan de dubbele uitlaten en subtiele spoiler die voor een verfijnde look zullen zorgen. Wordt deze 4,5 m lange, 1,88m brede en 1.64m hoge crossover de schakel die het tij doet keren? Wij hopen van wel!

SsanYong SIV-1

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...