Ferrari brengt de F70 mee naar Geneve

Teaser Ferrari F70
Ferrari heeft bevestigd dat de F70 in Genève onthuld zal worden.

The Most Powerful HyperFerrari‘. Zo luidt een Instagram-bericht van Ferrari vandaag, waarin ze bevestigen dat het doek volgende maand van de F70 gaat. Intern gaat de Enzo-opvolger nog onder de naam “F150” en krijgt de wagen meer Formule 1 technologie dan Ferrari ooit in een productiewagen stak. De F70 zou zelfs dezelfde downforce creëren als ware het de wagen van Fernando Alonso himself.

Zijn vermogen haalt de hypercar uit een gemodificeerde V12 die samenwerkt met een KERS-systeem. Er wordt 800 pk gefluisterd met een additionele boost van 150 pk. Wetende dat de wagen amper 1.280 kg zou wegen, verwachten kenners een Ringtijd van minder dan 7 minuten. De sprint van 0-100 km/u zou al voorbij zijn na 3 seconden en de topsnelheid kan wel eens 370 km/u bedragen. Wij zijn benieuwd!

Ferrari F70 2013

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...