Bugatti Veyron Super Sport kan ook paars zijn

Bugatti Veyron Super Sport paars
Over smaak en kleuren valt niet te twisten, maar een paarse 1.200 pk tellende hypercar?

Als je enkele miljoenen kan neertellen voor de snelste productiewagen ter wereld, mag je wel wat verwachten qua individualisatie. Maar om hem dan in het paars te bestellen moet je toch wel een serieuze voorliefde voor de kleur hebben. Hoe dan ook zal de eigenaar meer dan tevreden zijn met zijn nakende levering. De sprinttijd naar het eerste honderdtal is in deze Super Sport voorbij in 2,5 seconden, wat trouwens identiek is aan de gewone Veyron. De sprinttijd van 0 naar 300 km/u werd wél verbeterd en is nu al voorbij in 15 in plaats van 17 seconden.

Als het rustig is op de snelweg kan je doorknallen tot 425km/u, al heb je daarvoor de speciale performance key nodig. Waar deze unieke Veyron naar toe gaat is niet bekend, maar het wordt alleszins niet Frankrijk. Kans is reëel dat deze paarse Veyron opduikt in een rijke oliestaat, al kan hij ook op de hoek van jouw straat terecht komen! (via BP)

Bugatti Veyron Super Sport paars

Bugatti Veyron Super Sport paars

Bugatti Veyron Super Sport paars

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...