Spyshots: BMW 5-Reeks GT Facelift

BMW 5-Reeks GT Spyshot 2014
BMW werkt naarstig verder aan een facelift voor de 5-Reeks GT, het nieuwe model zal eind dit jaar reeds worden voorgesteld.

Nu de 3-Reeks GT onthuld is, kunnen de ingenieurs van het Beierse merk zich terug volledig op de facelift van de 5-Reeks GT concentreren. De Gran Turismo had het in zijn eerste levenscyclus niet altijd even gemakkelijk om klanten te overtuigen, vooral omdat de achterpartij van de GT door het publiek niet altijd even positief werd onthaald. Het merk ziet met de positieve reacties rond de 3-Reeks GT echter zijn kans schoon om ook de 5-Reeks GT in dezelfde richting te duwen.

Concreet zou de achterpartij van de facelift dus flink herwerkt worden, terwijl ook de voorbumper een update zal krijgen. Een spoiler achteraan zoals bij de 3-Reeks GT zal vermoedelijk ook bij de nieuwe 5-Reeks GT worden geïntegreerd. Binnenin moeten we weliswaar niet al te veel wijzigingen verwachten, het motorgamma blijft vermoedelijk ook gelijk. De 5-Reeks GT zal normaal nog eind dit jaar in première gaan, de verkoop van het nieuwe model start in 2014. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...