Officieel: Extra opsmuk voor Bentley Mulsanne

Bentley Mulsanne 2013
In Genève zal Bentley enkele nieuwe luxueuze extraatjes lanceren voor het Mulsanne vlaggenschip.

Luxe eindigt nooit. Daarom introduceert Bentley enkele nieuwtjes op de Mulsanne om de afwerking naar nóg hogere niveaus te tillen. Comfortabele kussentjes, voetsteunen, privacy gordijnen en nieuwe infotainment snufjes zullen hun intrede doen op het Autosalon van Genève. En Bentley bewijst dat het absoluut niet oubollig is: de tafeltjes werden specifiek vormgegeven voor een iPad en een draadloos toetsenbord, terwijl de Mulsanne eveneens een rijdende Wi-Fi Hotspot wordt. Verdere toevoegingen zijn drie nieuwe koetswerkkleuren en een exclusieve Mulsanne bagageset. Absoluut dé plek dus om even tot rust te komen tijdens het salon.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...