Teaser: Bentley Flying Spur

Bentley Flying Spur 2013
Bentley zal op het Autosalon van Genève de nieuwe Flying Spur voorstellen.

Bentley heeft de eerste foto’s en een korte video vrijgegeven betreffende de nieuwe Flying Spur, die op het Autosalon van Genève zal worden onthuld. Alle foto’s krijgen we reeds op 20 februari. Verwacht wordt een evolutie eerder dan een revolutie, met alle laatste kenmerken die we kennen van de Continental GT. Rond de schouders van de wagen komen wat extra vouwen, net als licht herschapen koplampen en nieuwe achterlichten.

Binnenin wordt de Flying Spur in een nieuw kleedje gestoken en is er keuze uit nieuwe materialen en afwerkingen. De kwaliteitsindruk zou er nóg op vooruit gegaan zijn. Onder de motorkap komt hoogstwaarschijnlijk een upgrade van de gekende W12 en/of nieuwste V8-motor. Alle wagens krijgen uitsluitend vierwielaandrijving en zullen gekoppeld worden aan een automatische achtbak. De nieuwe Continental Flying Spur wordt volgens velen het laatste project voor Dirk van Braeckel onder de vleugels van Bentley. Met Luc Donckerwolke blijft het design bij de luxueuze constructeur natuurlijk in uitstekende handen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...