Preview: Corvette Stingray Convertible

Corvette Stingray Convertible Geneva Teaser
De geruchten over een Corvette Stingray Convertible in Genève zijn bevestigd dankzij een kleine teaser van Chevrolet.

Op 5 maart zullen we dus alle details weten over de dakloze supercar. We horen uitspraken als “balance of technology, design and performance” waaien en aangezien de vorige beelden wel heel erg bij de coupé aanleunen, verwachten we geen grote verrassingen.

Onder de motorkap ligt hoogstwaarschijnlijk dezelfde 6.2-liter LT1 V8 motor die een voldoende 450 pk en 609 Nm koppel uitperst, waardoor de Corvette in minder dan 4 seconden naar 100 knalt. Reken daar nog eens een verbruik van 9 liter/100km bij en je komt op next-gen supercargetallen uit. Net zoals de coupé, zal de eerste convertible ook geveild worden om het Barbara Ann Karmanos Cancer Institute te steunen. Wij kijken alvast uit naar wat Corvette-gekte in Genève.

Chevrolet Corvette C7 Convertible 2013 2

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...