Top Gear Live komt naar Belgie

TG Live BE
Ze deden al eens schamper over ons Belgenland, maar toch strijken ze later dit jaar bij ons neer met hun liveshow!

Midden in het nieuwe seizoen van Top Gear (elke zondag via digitale tv rechtstreeks te bekijken op BBC) verschijnen overal reclames met deze blijde boodschap. Het concept bestaat uiteraard al langer, met shows op alle continenten. Grote bron van inkomsten voor Clarkson en zijn kornuiten en spektakel voor het publiek. May, Hammond en Clarkson hemzelve komen er dan live bekvechten, knutselen en entertainen – of zoals ze het zelf met een ernstig gezicht zeggen: hand out useful pieces of consumer advice . Maar in deze worden ze niet alleen bijgestaan door Stig (of de Stig’s Belgische neef?), maar vaak ook door andere rallypiloten. Ook Tiff Needell, van rivaliserend programma Fifth Gear was eens van de partij in een BMW 1-Reeks M-Coupé op het steeds aanwezige indoor race-circuit.

Op 28 april 2013 vindt dus hét event van 2013 plaats, want in samenwerking met Canvas, Metro, Humo en Gazet van Antwerpen organiseert de BBC voor het eerst een van deze befaamde liveshows in België. Meer weten kan via Facebook, op een speciale site kun je vooralsnog enkel inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo is de locatie nog niet vrijgegeven, maar zoveel mogelijkheden zijn er uiteraard niet. Wie tickets wil bemachtigen, zal er ongetwijfeld voor moeten vechten. Of racen…

TG Live

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...