Onthuld: Kia Optima Superman

kia optima superman header
Kia onthulde vandaag hun Superman Optima op het salon van Chicago

De Kia Optima Hybrid Superman edition werd ter gelegenheid van de “We Can Be Heroes” campagne – actie voor vrouwen en kinderen in de Hoorn van Afrika- ontwikkeld met DC Entertainment en Super Street magazine. Het team ging aan de slag met een standaard Optima Hybrid en liet al haar kinderfantasieën de vrije loop.

Het resultaat is, logisch ook, een Optima met supermankleedje, zonder cape. Eyecatchers van dienst zijn de speciale blauw-rode lak, Superman-badges en gesloten luchtinlaten. Verder kreeg de superheld een sportievere ophanging, subtiele spoiler en gelimiteerde aluminium wielen. Binnenin werd er beperkt gewijzigd, maar gelukkig komt de blauw-rode kleur alsook superman-stuur terug. Het plaatje wordt compleet dankzij de rode neonverlichting die we eerder verwachten in een volgende Need For Speed. O Superman

Deel dit bericht:

1 reactie op "Onthuld: Kia Optima Superman"

  1. BNNY 07-02-2013 om 21:10

    Geniaal!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...