Officieel: Citroen Technospace Concept

Citroen Tecnospace Concept
Citroën toont in Genève de voorbode van een nieuwe compacte monovolume.

Voor vele constructeurs is Genève hét salon om uit te pakken met een baanbrekend concept waarmee de nieuwe richting van het merk uitgetekend wordt. Citroën toont volgende maand de Technospace Concept, een voorbode van een nieuwe compacte monovolume die vanaf het tweede semester van 2013 zal gelanceerd worden. Met de Xsara Picasso, C4 Picasso, Grand C4 Picasso en C3 Picasso is de Franse constructeur een der recordhouders in het segment en die positie wil het merk niet meteen uit handen geven.

De Technospace Concept valt op door zijn expressief design en hoogtechnologische koplampen, aangevuld met achterlichten met 3D-effect. De ludospace blijft met een totale voertuiglengte van 4,43 meter relatief compact, maar biedt in de koffer toch plaats aan 537 liter bagage. Onder de motorkap komt onder andere een krachtbron met een CO2-uitstoot van amper 98 g/km en in het interieur staan alle technologieën volledig ten dienste van het comfort. Aanraaktoetsen en een panoramisch 12-inch HD scherm zijn legio.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...