Klaar voor de start: Mercedes CLA Edition 1

Mercedes CLA Edition 1
Mercedes start de marktlancering van de Mercedes CLA met de CLA Edition 1.

Wie interesse heeft in de nieuwe Mercedes CLA kan voortaan kiezen voor de CLA Edition 1. Het model wordt tijdens de eerste twaalf maanden verkocht als lanceringsmodel en krijgt daarom verschillende leuke extra’s. Zo onderscheidt de Edition 1 zich door zijn uniek “Neon Art” interieur met sportstoelen in leder/microvezel, contrasterend gele stiksels en aluminium inlegplaatjes. De Edition 1 krijgt verder ook een in Nappa leder afgewerkt driespaaks afgeplat sportstuur.

Aan de buitenkant valt de CLA Edition 1 op door verschillende sportieve AMG details waaronder aangepaste bumpers, zijschorten en zwarte meerspaaks lichtmetalen velgen. De CLA Edition 1 is beschikbaar met alle motoren uit het gamma, voor de CLA 180 (122 pk) betaal je minstens 35.402 euro, de CLA 250 (211 pk) is er vanaf 44.625 euro.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...