Video: Ferrari F150 klinkt lekker

ferrari-f150-testing
Ferrari is haar nieuwe F150 volop aan het testen. De Italianen lijken alvast goed op weg met de soundtrack.

Niemand minder dan Marchettino kon de F150 spotten op Ferrari’s testcircuit. Met een titel als “Insane sound” stelt hij hoge verwachtingen, die gelukkig ook worden ingelost. De V12 die samen met een KERS-systeem zo’n 950 pk produceert, klinkt zoals we het van Ferrari gewend zijn: heerlijk!

Ondanks de weinig verhullende camouflage zien we koplampen in ware 458-stijl alsook grote luchtinlaten, vier brulpijpen en twee ronde achterlichten zoals al op de teaser te zien was. De sprint naar honderd neemt minder dan 3 seconden in en de nieuwe Enzo knalt door tot 370 km/u.

Ferrari F150 spotted rear

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Ferrari F150 klinkt lekker"

  1. WB 07-02-2013 om 7:27

    This is very serious.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...