Preview: Wat brengt Lamborghini mee naar Geneve?

Lamborghini Aventador LP700-4
Lamborghini zal haar snelste creatie aller tijden meebrengen naar het Autosalon van Genève.

We want to shock the world with this car,” dixit Filippo Perini, designdirecteur bij Lamborghini. En daarbij heeft de man het over de wagen die het Italiaanse merk meeneemt naar het Autosalon van Genève. “Het wordt de snelste Lamborghini ooit geproduceerd en met een geplande productie van amper 10 wagens zijn de meeste hoogstwaarschijnlijk al uitverkocht,” voegde de man er nog aan toe. Het model komt er ter ere van de vijftigste verjaardag van het merk.

Maar wat wordt het dan precies? Een extra krachtige Aventador LP720-4, of veel meer? Enkele pk’tjes extra zijn met moeite wereldschokkend te noemen, al weten jullie even goed als ons dat een constructeur al snel een nieuwtje durft opblazen. Perini zegt alvast ook dat het geen volledig nieuw model wordt, en de wagen gehomologeerd is voor de weg. Een straatlegale Sesto Elemento misschien? Wat denken jullie? (Via: WCF)

Lamborghini Aventador

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...