Preview: Honda Civic break

honda civic break header
Honda zal in Genève de Civic Break Concept onthullen.

De Japanners lanceerden vandaag een schets van hun Civic Break Concept, die volgende maand in première gaat op het Autosalon van Genève. Honda beweert dat er al sterk gehint wordt naar het uiteindelijke productiemodel. De break-versie zal in de Swindon-fabriek worden geproduceerd en zal voor het einde van dit jaar nog gelanceerd worden.

De artistieke tekening toont enkele gelijkenissen met de Accord en laat ook een verborgen handvat van de achterdeur (niet) zien. Onder de kap komt er niets nieuws, de nieuwe 1.6-liter i-DTEC zal alleszins van de partij zijn. Honda neemt ook de CR-V mee naar Zwitserland én de NSX Concept.

honda civic break

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...