Video: Fast & Furious 6 komt er aan!

fastfurious6banner
Wie dacht dat Vin Diesel genoeg had van straatracen na Fast Five is goed mis. The Fast & the Furious komt terug en belooft te gaan knallen!

De trailer ging gisteren in première tijdens de Super Bowl en geeft ons een wel heel lekker voorsmaakje. Wie verlekkerd is op snelle wagens, iets te veel testosteron en schaars geklede schoonheden zal zeker niet op zijn – haar? – honger blijven zitten. De film krijgt ook een impressionante casting. Acteurs als Paul Walker, Vin Diesel, Lucradis en Michele Rodrigues maken hun comeback, vergezeld door nieuweling Luke Evans. Tot slot zullen locaties als Londen, Liverpool, Schotland, Los Angeles en de Canarische Eilanden voor spektakel zorgen. En oh, er komt ook nog een zevende Fast & The Furious. Geniet van de trailer!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...