Teaser: Wat brengt Horacio mee naar Geneve?

Pagani Geneva 2013 Teaser
Pagani belooft een verrassing mee te brengen naar het Autosalon van Genève. Een Huayra Roadster, misschien? 

Exact twee jaar geleden onthulde Horacio Pagani zijn nieuwe meesterwerk aan de wereld op het Autosalon van Genève 2011: de Pagani Huayra. De ruim één miljoen euro kostende supercar of eerder hypercar schitterde vorige week nog in Top Gear, toen hij de Ariel Atom V8 van de troon stootte. Maar binnen een kleine maand is het weer zover, Genève. Wat brengt Pagani dit jaar mee? Is het tijd voor een Huayra Roadster, of komt er toch nog een one-off Zonda? Of een extra speciale Huayra?  Horacio maakt ons alvast warm met een kleine teaser. ‘Kunnen jullie de aanwijzingen ontcijferen‘?

Deel dit bericht:

2 reacties op "Teaser: Wat brengt Horacio mee naar Genève?"

  1. marhendr 04-02-2013 om 23:53

    ik herkende al meteen de villa Rotonda van Andrea Palladio, dus ik verwacht een zeer speciale Huayra, namelijk een ronde!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...