Preview: Ssangyong Rodius

teaser ssangyong Rodius header
Ssangyong neemt de nieuwe Rodius binnenkort in verkoop. Een onthulling in Genève dus maar?

De Ssangyong Rodius is niet altijd de mooiste geweest, kwestie van het woord “spuuglelijk” niet in de mond te nemen. Hopelijk komt daar met deze nieuwe generatie verandering in. Het autosalon van Genève komt steeds dichter en dichter en het leek de Zuid-Koreanen dan ook interessant om al een kleine teaser van de Rodius te laten zien.

Na een ontwikkeling van twee jaar krijgt het A150-project, naast de naam Rodius, een vrij premium en zelfs eigenzinnig design. Het model zal een rondere voorzijde krijgen met grotere koplampen, hertekende grille en lijnenspel op de motorkap. Enige details die Ssangyong voorlopig nog lost is dat het model uitgerust zal worden met een 3.2-liter benzine en 2.0-liter diesel. Niets officieels, maar waarschijnlijk krijgen we op gebied van prestaties te maken met getallen als 155 pk en 360 Nm koppel.

Ssangyong Rodius teaser

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...