Gerucht: Chevrolet Corvette Convertible in Geneve

Chevrolet Corvette C7 Convertible 2013
De SRT Viper komt niet naar Europa, maar de kaarten voor de nieuwste Corvette liggen blijkbaar iets beter.

Jammer genoeg moesten we eerder vandaag meedelen dat een SRT Viper 2013 op de Lippenslaan eerder wishful thinking is, gezien Chrysler de wagen de Atlantische Oceaan niet laat oversteken. En dat terwijl GM er blijkbaar anders over denkt; de laatste geruchten spreken immers over deen onthulling van de Chevrolet Corvette Stingray Convertible op het Autosalon van Genève in maart. Dat is daarom geen bevestiging voor een Europese productie, maar de kans is alvast groter.

Volgens Autoweek zou de nieuwste Corvette Convertible al vanaf augustus geproduceerd worden en nog eind dit jaar de showrooms bereiken. En de geruchten zijn plausibel, de C6 Convertible zag ook immers het levenslicht in Genève in 2004. Onder de motorkap komt hoogstwaarschijnlijk hetzelfde geschut als in de coupé: een 6.2-liter V8 met een vermogen van 450 pk en een koppel van 609 Nm. Het reusachtige blok wordt gelinkt aan een manuele zevenbak of een zestraps automaat. (Via: WCF)

Chevrolet Corvette C7 Convertible 2013 2

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...