Alfa Romeo crossover komt in 2015

Jeep liberty crossover spyshots
Alfa Romeo lijkt met haar veel te late 4C, een nieuwe Roadster en nu ook een Crossover goed op weg om haar gamma grondig uit te breiden.

Alfa Romeo probeert uit een dipje te raken en wil tegen 2016 de jaarlijkse verkoopcijfers verdriedubbelen. Om deze last te dragen plannen ze niet minder dan 9 nieuwe modellen en een investering van – hou je vast – 1 miljard euro in 2014. In hun toekomstige gamma zullen vooral de 4C, Giulia, nieuwe Roadster en nu ook een crossover prominent aanwezig zijn. Reden te meer dus om nieuwe “details” over hun crossover te onthullen.

Deze Italiaanse schone zal vanaf 2015 te koop zijn en hoogstwaarschijnlijk gebaseerd worden op de Dodge Dart. Daarnaast komt er waarschijnlijk ook een grote invloed van de Jeep Liberty, die in 2014 op het toneel komt. Een heel aannemelijke combinatie lijkt ons, want wijzelf verwachtten ons ook gewoon aan een Giulietta op hoge poten en een wat terreinvriendelijkere look. Voorlopig zijn spijtig genoeg nog alle cijfertjes afwezig, maar we houden jullie op de hoogte!

(Noot: Deze spyshots zijn van de Jeep Liberty gecamoufleerd à la Giulietta en dus niet van de Alfa Romeo crossover)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...