Michael Schumacher gaat Karten in 2013

Michael schumacher karting
Zevenvoudig Formule 1 wereldkampioen Michael Schumacher maakt opnieuw een comeback. Alleen gaat hij deze keer Karten.

Schumacher is allesbehalve een onbekende in de kartingwereld. Op vierjarige leeftijd werd hij het jongste lid van de lokale kartingclub en op z’n zesde won hij al een eerste clubkampioenschap. Het racen zat hem in het bloed en had een lokale business angel Michael geen financieel duwtje gegeven, was het misschien helemaal anders gelopen. Hij groeide uit tot Formule-1-legende en 7 wereldtitels, 91 overwinningen, 68 poles en één comeback later keert Schumi terug naar zijn Roots.

De vierenveertiger is nu testrijder voor de Italiaanse Kartbouwer “Tony Kart” en de Spaanse krant “el Mundo Deportivo” bevestigde dat de Duitser ook zal racen in 2013. Hij neemt plaats in de KZ-klasse waar ze met 125 cc scheuren. “Tony Kart” voelde hem al meteen aan de tand en was tevreden over de rondetijden van rookie Schumi op het circuit van Lonato in Italië. Wij zijn alvast benieuwd of hij ooit nog een wereldtitel kan verzegelen.

michael karting

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...