Video: Mercedes in A Good Day to Die Hard

Die hard mercedesCan you count to Mercedes-Benz? Wij deden ons best en kwamen aan 14 varianten!

Voor deze die het nog niet wisten: er komt een nieuwe “Die Hard” film! De kaskraker speelt zich af in de straten van Moskou, die voor even gevuld zullen worden door Mercedes. De Duitsers pikken namelijk mooi in en kunnen meegenieten van een knap staaltje Product Placement. Zo komen er talloze -veertien om precies te zijn- modellen in beeld; van C-klasse tot Zetros. Anders Sundt Jensen, hoge piet bij Mercedes, verwoordt het als volgt: “de G-klasse, Sprinter, Unimog en Zetros zijn de perfecte hero cars voor John en Jack McClane, die opnieuw de wereld zullen redden”.

Nu kunnen we ook een kijkje achter de schermen nemen dankzij onderstaand filmpje. Tellen jullie mee?

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...