Video: Een vleugje 24-uren Daytona

Daytona 24 Hours Porsche
Porsche brengt ons naar de 24-uren van Daytona met enkele korte filmpjes.

Op de Daytona International Speedway wordt op het moment van schrijven de 24-uren van Daytona gereden. De race is nu ongeveer halfweg en het circuit in de staat Florida ligt momenteel nog in duister gehuld, maar binnen enkele uurtjes zal de zon terug opkomen. Porsche-fanaten kunnen hier live volgen, maar de Duitsers lanceren om de zoveel uren ook een kort samenvattend filmpje. We wilden ook de liefhebbers onder jullie even warm maken en delen daarom onderstaande video. Een lekker sfeertje, babes, Engels met een Duits accentje, babes, babes, en ook ex F1-rijder Rubens Barrichello komt even in de picture. Enjoy!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...