Officieel: MINI Clubman Bond Street

MINI Clubman Bond Street
MINI zal in Genève opnieuw een speciale editie voorstellen van een bestaand model: de MINI Clubman Bond Street.

MINI maakt er een gewoonte van enkele modellen te noemen naar specifieke locaties in Londen: we kregen al de Green Park, Hyde Park, Highgate, Bayswater, Baker Street en nu ook Bond Street. De naar de meest exclusieve winkelstraat genoemde MINI Clubman zal op het autosalon van Genève worden voorgesteld.

Langs de buitenkant onderscheidt de Bond Street zich door zijn Midnight Black metaalkleur met een Cool Champagne tintje voor de kapjes van de buitenspiegels, striping en de C-pilaren. De Bond Street rijdt op exclusieve, zwarte 17-inch lichtmetalen velgen die een speciale Bond Street badge meekregen.

Binnenin wordt het zwart-champagne thema doorgetrokken, met zwarte lederen zetels en champagne-kleurige stiksels. Het instrumentenpaneel werd eveneens overtrokken met leder terwijl het champagnekleur nog hier en daar terugkomt als accent.

Onder de motorkap is er keuze uit verschillende varianten: een Cooper Clubman (122 pk), Cooper D Clubman (112 pk), Cooper SD Clubman (143 pk) of de Cooper S Clubman (184 pk) als topversie. Standaard worden alle motoren gelinkt aan een manuele zesbak, maar een zestraps automaat is ook te verkrijgen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...