Video: Corvette C7 Stingray bij Jay Leno

Corvette C7 Stingray
De Chevrolet Corvette C7 Stingray werd nog maar net onthuld in Detroit en twee weken later krijgt Jay Leno al de kans om de sleutel om te draaien!

Deze nieuwe Corvette lijkt een voltreffer. Met revolutionaire looks, een immense 6.2-liter LTI V8-motor die 450 pk en 609 Nm koppel levert en 7 manuele versnellingen slaat hij de nagel op de kop. Alhoewel de nieuwe Stingray nog maar twee weken onthuld is, mocht Jay Leno al eens langsgaan bij GM, waar de eigenzinnige petrolhead alles te weten komt over deze gespierde Americano. Leno wordt rond de bolide gegidst door Ed Welburn, waarna we hem de sleutel zien omdraaien en wegrijden met de C7. Ver zullen ze echter niet geraakt zijn aangezien er geen nummerplaten bevestigd waren. Een eventuele rijtest laat dus nog even op zich wachten.

Deel dit bericht:

4 reacties op "Video: Corvette C7 Stingray bij Jay Leno"

 1. mrnix 24-01-2013 om 23:41

  is het iemand ook opgevallen dat er lepeltjes achter het stuur zijn? en dit terwijl het toch een manuele versnellingsbak is… iemand een idee?

  • AVDP 25-01-2013 om 8:14

   optioneel is er ook een automatische zesbak beschikbaar! Deze komt dan met flappy paddles .. Eigenlijk zonde.. Maar t blijft amerika He! 😉

 2. claeys 25-01-2013 om 0:21

  In california zijn nummerplaten de eerste 6maand niet verplicht. dus misschien hebben ze er toch plezier kunnen aan beleven ook

Reageer

Reactie aan het plaatsen...