Video: Kate Upton is wild van de Mercedes CLA

Mercedes CLA Kate Upton
De nieuwe Mercedes CLA werd nog maar net onthuld in Detroit en belooft sexier dan ooit te worden. Wel, je weet wat ze zeggen: “Soort zoekt soort”.

Wie anders dan de übersexy Kate Upton is beter geschikt voor een reclameclip met Mercedes’ nieuwste pareltje? De intro waarin ze verleidelijk een hoopje schuim van haar hand blaast, doen de verwachtingen hoog oplaaien. Veel hoop, maar helaas. Wanneer we vervolgens drie mannelijke football-spelers met spons en lans rond de CLA zien staan, valt het ons weer in; de Superbowl is coming. Kate is daarentegen niet zo into carwashen en laat dus maar haar andere troeven zien, al zijn we wel meer van haar gewoon. Voor deze die na deze Kate-CLA toch ietwat teleurgesteld achterblijven, voegen we ook haar “many talents“-video toe. Enjoy!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...