Teaser: Kia brengt nieuw concept naar Geneve

Kia concept autosalon van Genève 2013
Alhoewel het autosalon van Detroit nog tot 27 januari doorgaat, blikken we al eventjes vooruit op wat Kia naar Genève brengt.

Nog welgeteld twee maanden en de Geneva Motor Show opent haar deuren. Reden te meer voor Kia om onze nieuwsgierigheid te prikkelen. Het stuurde namelijk al enkele plaatjes van een nieuw concept de wereld in, dat in Genève onthuld zal worden. Als we de Koreanen mogen geloven wordt het een “provocative and racy new urban concept car“. Reden te meer dus om alert te blijven.

De naam van dit mysterieuze project blijft voorlopig nog geheim, maar Kia kan wel al bevestigen dat de typische Kia-neus en een uitgesproken energiek lijnenspel aanwezig zullen zijn. Verder zien we nog een hoop carbon, nieuwe velgen en een vooral stoere en sportieve indruk. Alle details worden op 5 maart vrijgegeven, tijdens de officiële onthulling in Genève.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...