Aston Martin Rapide S is er!

Aston Martin Rapide S 2013
Omdat het altijd nog een beetje sneller en sportiever kan: de Aston Martin Rapide S.

Wanneer we de looks van de meest krachtige Rapide aanschouwen, zien we direct dat de grille een stuk groter is en wel lijkt te gapen. De grotere grille is nodig om de 558 pk sterke V12 van voldoende lucht te voorzien. Een sprint van nul naar honderd in amper 4,9 seconden vergt namelijk wat ademruimte. Dankzij een koppel van 620 Nm, zouden ook de hernemingen hemels moeten zijn. Waar de nummerplaat exact moet komen, is nog niet bepaald duidelijk, maar tegelijk ook bijzaak.

Wat we wel onthouden is dat de wagen naast een aanzienlijke vermogenstoename (+82 pk) ook aan de buitenkant enkele extra’s krijgt, waaronder het Carbon Exterior Pack. Aan de binnenkant vinden we achteraan nog steeds 2 stoelen terug, zij het in een iets sportievere uitvoering dan we gewend zijn van de ‘standaard’ Rapide.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Aston Martin Rapide S is er!"

  1. PJS 23-01-2013 om 21:35

    Beestig!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...