Video: Nissan GT-R uit Fast & Furious 6

Nissan GT-R Fast and Furious 6
In mei gaat Fast & Furious 6 in première, deze GT-R speelt daarin een van de hoofdrollen.

We zitten ondertussen aan de zesde film van de Fast and the Furious franchise. Elke film mag dan nog wel een flauw afkooksel zijn van de vorige in rij, we krijgen nog steeds dezelfde acteurs en de films blijven toch een aardig centje opbrengen. Op 24 mei gaat Fast & Furious 6 in première, en ook Nissan is weer van de partij.

Deze hevig opgepompte GT-R lust enkel 100 octaan, kreeg een exclusief koelsysteem van R’s Tuning en een aerodynamisch pakket van BenSopra. Deuren, motorkap, kofferklep, dak en enkele andere panelen werden uit koolstofvezel vervaardigd. Switzer monteerde een dikke P800 turbokit die het vermogen opkrikt tot 685 pk en de carbon-keramische remmen zijn van Weapons Grade Performance. De uitlaat nam HKS voor zijn rekening, en dat is eerlijk gezegd meteen ook de enige naam waarvan ik in dit lijstje ooit heb gehoord. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...