Officieel: Jeep Grand Cherokee 2013

Jeep Grand Cherokee 2013
De Jeep Grand Cherokee heeft in Detroit een facelift gekregen! Strakkere looks zijn het resultaat.

Aan de voorkant vinden we nog steeds 7 luchthappers terug zoals we dat van Jeep gewend zijn, maar tegelijk krijgen we ook een nieuw stel koplampen te zien die opvallend veel gelijkenissen vertonen met die van de Lancia Thema aka Chrysler 300. Laat dat weliswaar geen minpunt zijn, want  dankzij die nieuwe looks staat de Jeep Grand Cherokee nog meer op de kaart dan voorheen het geval was. Net zoals dat bij de voorkant gebeurde, werd ook de achterkant strak getrokken.

Een nieuwe versie betekent voor de Grand Cherokee ook nieuwe gadgets. Zo vinden we onder meer een nieuw infotainmentsysteem terug met onder meer een WiFi hotspot. Het scherm is met zijn 7″ redelijk groot en aangezien het hier om een Amerikaanse wagen gaat: Bigger is always better… Onder de motorkap vinden we nog steeds de ouwe getrouwe 3.0 liter grote V6 dieselmotor terug die zuinigheid en off-road prestaties mooi hand in hand laat gaan. Laat maar komen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...