Autosalon Brussel 2013 Live: Suzuki

Suzuki Autosalon Brussel 2013
In Paleis 4 vinden we de compacte grootsheid van Suzuki.

In Brussel toont Suzuki niet meteen grootse nieuwigheden, maar wel modellen die de tand des tijds hebben doorstaan. De Jimny krijgt zo een speciale X-Plorer editie en de Suzuki SX een Ontario-versie.  De eyecatcher zou wel eens de Alto kunnen zijn, de best verkopende A-segmenter uit 2010. Met zijn efficiënte driecilinder en guitig design zal Suzuki ook in 2013 menig harten doen veroveren. Ook de Splash kreeg een visuele update, terwijl de diesel sinds de afgeschafte ecopremie uit het gamma werd verwijderd. De Swift is ook een bekende op het salon en deze kon ons al meerdere keren bekoren. Tot slot tonen de Japanners de Grand Vitara 2013 en zoals gewoonlijk ook modellen die vooral in de smaak vallen bij de mannen onder ons.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...