Limited Edition: Range Rover Evoque Sicilian Yellow

Range Rover Evoque Sicilian Yellow
Range Rover lanceert de Evoque met Sicilian Yellow kleur en optioneel Black Design Pack. Alsof de Evoque nog niet opvallend genoeg was… 

Een speciaal model vraagt om een speciale kleur en die speciale kleur krijgt de Evoque met Sicilian Yellow wel degelijk. De Evoque ging al meer dan 100.000 maal over de toonbank,  bij deze Evoque zal dat niet het geval zijn aangezien het om een beperkte oplage gaat. De wagen is gebaseerd op de Range Rover Evoque Dynamique, maar krijgt het Black Design Pack erbovenop. De wagen is als drie- en als vijfdeurs beschikbaar.

De speciale reeks onderscheidt zich aan de buitenkant door de speciale kleur (geel of zwart) en contrasterende spiegels en spoilers, terwijl aan de binnenkant gele stiknaden en een geel inlegpaneel voor meer prestige moeten zorgen. Het Black Design Pack omvat dan weer verdonkerde koplampen, 20″ velgen en zwarte uitlaateindpijpen. De wagen kan op het autosalon besteld worden en wordt in mei geleverd.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...