Autosalon Brussel 2013 Live: Jeep

Jeep Autosalon Brussel 2013
Jeep neemt enkele exclusieve modellen mee naar het autosalon van Brussel.

Ten eerste vinden we er de wagen terug die Jeep heeft groot gemaakt: de Jeep Wrangler. In zijn beginjaren stond hij misschien wel gekend als Willys, momenteel gaat hij als Wrangler door het leven. We vinden op het autosalon van Brussel 2 verschillende versies terug: Wrangler Moab en Wrangler Sahara.

Daar waar de Wrangler een echt werkpaard is, spitsen de Grand Cherokee en Compass zich eerder op luxe toe. Ze staan beiden op het salon met een S-Limited pakket die wat meer sportiviteit aan de wagens toevoegt. De Grand Cherokee krijgt bijvoorbeeld 20″ velgen en koolstofvezel accenten. Over sportieve looks gesproken!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...