VIDEO: Verslag Autosalon Brussel 2013 – DEEL 2

Video verslag Autosalon Brussel 2013
Na deel 1 volgt er uiteraard een deel 2 van onze rondleiding op het Autosalon van Brussel!

TDB vervolgt zijn zwerftocht door de Heizel op zoek naar de interessantste modellen en fijne weetjes. Zo komt de Fiat 500S aan bod, misschien wel de enige echte wereldpremière die Brussel rijk is. Daarnaast passeert hij ook de Volkswagen Beetle Cabrio, de vernieuwde Mazda 6 en de leasetopper in wording, de BMW 320d Touring Efficient Dynamics. Na een rustpauze in de Skoda Rapid passeert er een heleboel pk geweld de revue zoals de BMW X6M, de Ford Focus ST en de vernieuwde Range Rover. Voor meer diepgaande informatie per merk kan je gelukkig nog steeds terecht in ons handig overzicht!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...