Autosalon Brussel 2013 Live: Volkswagen

Volkswagen Autosalon Brussel 2013
In het Patio en Paleis 9 vinden jullie Volkswagen terug, met de nieuwe Golf als speerpunt.

Op het autosalon van 2013 kan je onmogelijk omheen Volkswagen. Wanneer je langs de hoofdingang binnenkomt, passeer je langs het Patio en daar staan de Duitsers klaar met bestelbonnen voor de nieuwe Golf. De driedeurs, de vijfdeurs, maar ook een voorproefje van de Golf VII Bluemotion. Een andere Belgische, maar tegelijk ook Europese première, is de Volkswagen Beetle Cabrio. Topless gaat deze in 10 seconden en dat tot 50 km/u.

Volkswagen toont verder de CrossCaddy, de Caddy Edition30 en de Caddy Tramper. Ook de Multivan en Amorak zijn in Brussel te vinden. Wie benieuwd is naar de toekomst kan ook peilen naar Volkswagen’s technologische vooruitzichten: naast de Jetta Hybrid toont Volkswagen enkele modellen op aardgas.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...