Autosalon Brussel 2013 Live: Hyundai

Hyundai Autosalon Brussel 2013
In Paleis 4 probeert Hyundai de twijfelende kopers met straffe modellen en dito prijzen te overhalen.

Hier vinden we 2 echte primeurs en een speciale serie van de ix35. De nieuwe i30 driedeurs variant wordt de sportieveling in het i30 gamma, zonder daarbij de befaamde Hyundai troeven te verliezen. Wie liever iets ruimer door de stad toeft kan kiezen voor de ix35 City, voor het echte werk is de nieuwe Santa Fe misschien wel de ideale partner. Deze werd als laatste in het gamma volledig aangepast en kreeg naast het bekende familiegezicht een – aantrekkelijke – visuele update. Naast de interessante zakelijke modellen – zoals de i30 Wagon en i40 Wagon – showt Hyundai ook de i20 WRC wagen. De Genesis en Veloster Turbo zijn gelukkiger wel te verkrijgen in het gamma van de Koreanen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...