Autosalon Brussel 2013 Live: Subaru

Autosalon Brussel 2013 Subaru
Het gamma van Subaru onderging de laatste jaren veranderingen in de goede richting. Ook Subaru’s nieuwste, de Forester, vinden we op de stand van het autosalon van Brussel.

De Subaru Forester is het grootste model dat Subaru aanbiedt. Net zoals zo goed als alle Subarus komt ook deze Forester met een boxermotor en symmetrische vierwielaandrijving. Twee hoogstandjes die ervoor zorgen dat Subaru wereldwijd behoorlijk wat toegewijde fans kent. Deze Subaru Forester maakt normaal gezien elders zijn eerste acte de présence dus nu staat hij op het salon enkel in sneak preview.

Verder vinden we nog de Subaru BRZ en de WRX STI terug, beide supersporters met elk aparte focuspunten. Met zijn achterwielaandrijving is de Subaru BRZ namelijk een stuk speelser dan de WRX STI die met zijn vierwielaandrijving vooral focust op het betere bochtenwerk. Ook de Trezia, Legacy, Outback en XV zijn op de Brusselse stand terug te vinden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...