Autosalon Brussel 2013 Live: Peugeot

Peugeot Autosalon Brussel 2013
De stand van Peugeot in Paleis 8 beslaat 1.900 vierkante meter en telt 28 wagens.

Ook al is het een salon voor bedrijfs- en vrijetijdsvoertuigen, Peugeot toont maar liefst 28 wagens in Brussel. Wij kijken vooral uit naar een ritje met de 208 GTi, maar ook de vernieuwde RCZ staat op ons verlanglijstje. Andere Belgische premières zijn de Partner Electric en de 2008 Concept. Eerstgenoemde koppelt verantwoorde mobiliteit aan subliem gebruiksgemak, de 2008 Concept daarentegen is een voorbode van een compacte crossover die reeds deze zomer in de showrooms zou moeten staan. Doe-het-zelvers, jonge gezinnen of sportieve weggebruikers: alle Peugeot-fans zijn welkom in Paleis 8!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...