Autosalon Brussel 2013 Live: Dacia

Autosalon Brussel 2013 Dacia
Op het autosalon van Brussel zijn er veel koopjes te doen, maar de echte koopjes vind je zoals altijd bij Dacia.

Dacia stelt op het Brusselse autosalon haar gehele gamma voor. Dat gamma onderging onlangs een vernieuwing en kent sinds kort een bedrijfswagen: de Dacia Dokker Van. Dat maakt dat dit autosalon de ideale gelegenheid is om deze Dokker Van uitgebreid voor te stellen aan het publiek, we vinden dit model dat ook 2 keer terug. Wie zijn gezin graag vervoert met de Dokker Van kan terecht bij de standaard Dokker die over een achterbank beschikt.

Verder vinden we het meer traditionele gamma van Dacia terug op de beursvloer. De Sandero en Logan ondergingen recent een facelift waardoor de modellen er nu een stuk beter uitzien dan voorheen en dat terwijl hun prijs laag blijft. Ook de Dacia Duster mag niet ontbreken en staat 2 maal tentoon gesteld.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...