Autosalon Brussel 2013 Live: Audi

Audi Autosalon Brussel 2013
Audi sleurt ongeveer haar gehele gamma mee naar het Autosalon van Brussel. Enkel de Audi A8 moet thuisblijven…

Maar voor de rest is ongeveer elke Audi die vandaag op de markt is terug te vinden op de Audi-stand in Brussel. Helemaal onderaan in het gamma vinden we de Audi A1. De A-Reeks loopt zo helemaal door tot A7,  enkel onder de noemer A2 valt er (nog) geen model waar te nemen op de Audi-stand. En de Audi A2, die zou er niet direct komen ook. De A3 is de meest recente toevoeging aan het gamma van Audi, verder zijn de A4, A5, A6 – traditioneel hot in leaseland – er in hun meest recente versie te bekijken, al vergt het een geoefend oog om onderscheid te kunnen maken tussen die modellen.

In de Q-Reeks vinden we dan weer de Q3, Q5 en Q7 terug. Die modellen zijn niet enkel binnen terug te vinden, ook op het off-road parcours tonen deze offroad Audi’s zich van hun beste kant. De sportieve Audi fanboys vinden zeker en vast hun ding bij de SQ5 en de RS4 Avant.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...