Autosalon Brussel 2013 Live: Renault

Autosalon Brussel 2013
Renault stelt op het autosalon van Brussel voor ieder wat wils voor. Gaande van bedrijfsvoertuigen tot hot hatches.

En als lezer van GroenLicht bent u allicht het meest geïnteresseerd in de hot hatch in kwestie, dus laten we maar met de deur in huis vallen. Op de stand vinden we de Renault Clio RS terug die een 1.6 liter grote turbomotor krijgt die aan een automatische versnellingsbak gekoppeld wordt. De motor zelf is goed voor 200 pk, meer dan voldoende om een stel banden vooraan flink wat pijn te bezorgen.

Gezinnen die op zoek zijn naar een wagen kunnen een kijkje nemen naar de Renault Clio Grandtour, de Mégane en de Laguna. Zuinigheidskampioenen vinden hun gading bij de speelse Renault Twizy terwijl professionele chauffeurs eerder een blik zullen werpen op de Renault Masters, Traffics en Kangoos op de stand. Enjoy!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...