Autosalon Brussel 2013 Live: Jaguar

Jaguar Autosalon Brussel 2013
Jaguar neemt haar gehele gamma mee naar het Autosalon van Brussel met als absolute hoogtepunt de Jaguar F-Type!

Al zal de absolute topper voor de leaserijders die het salon bezoeken ongetwijfeld de Jaguar XF Sportbrake zijn die met zijn laadvermogen van 1.675 liter en fiscaalvriendelijke motorenaanbod alle troeven in handen heeft om het goed te doen op de leasemarkt. En voor de sportievelingen die fiscaalvriendelijke motoren maar niets vinden, zijn er ook andere krachtbronnen die meer tot de verbeelding spreken zoals de 3.0 liter grote diesel met 275 pk.

Diezelfde XF is ook als sedan terug te vinden op de Brusselse stand. Hij staat er naast zijn iets grotere broertje, de Jaguar XJ. Voor de sportievelingen een plezier te doen is de gekende Jaguar XK er, die even alle blikken aan de fonkelnieuwe F-Type moet gunnen. Want hoe goed de XK sportiviteit en luxe ook mag combineren, de F-Type steelt de show!

Deel dit bericht:

1 reactie op "Autosalon Brussel 2013 Live: Jaguar"

  1. Carlos 10-01-2013 om 17:43

    Die XF sportbrake is echt een zeer mooie wagen. Zeker potentieel!!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...