Autosalon Brussel 2013 Live: Citroen

Citroen Autosalon Brussel 2013
Citroën neemt de spiksplinternieuwe Citroën DS3 Cabrio mee naar het Autosalon van Brussel. Samen met nog wat ander lekkers.

Tegen het moment dat de eerste zonnestralen België bereiken zou de DS3 Cabrio zijn weg naar verschillende klanten gevonden moeten hebben. Daarom staat de wagen nu al tentoongesteld op het Brusselse autosalon. De DS3 Cabrio maakt net als de Fiat 500C gebruik van vaste stijlen met een stoffen dak. Een elegante oplossing die perfect bij de extravagantie van de DS3 past.

Voor de rest vinden we op de Citroën stand voor ieder wat wils: een gamma bedrijfsvoertuigen voor professionele chauffeurs, kleine wagens voor stadsmensen, grote wagens voor gezinnen en conceptmodellen voor autoliefhebbers. Voor mensen die bewust met milieu en geld omgaan is er de elektrische Berlingo die met een autonomie van 170 km best wel ver kan rijden voor een elektrische wagen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...