Autosalon Brussel 2013 Live: BMW

BMW Autosalon Brussel 2013
In Paleis 7 zet BMW volledig in op groen rijplezier.

Dat BMW er steeds in slaagt prestaties te verzoenen met aandacht voor de ecologie, bewijzen de Duitsers in Brussel met de BMW 320d Touring EfficientDynamics Edition. Een vermogen van 163 pk gelinkt aan een verbruik van amper 4,3 liter/100 km: het kan! Nog zuiniger zijn de BMW Concept Active Tourer, een plug-in hybride met 190 pk en de elektrische i3, waarvan de lancering steeds dichterbij komt.

Spannender wordt het aan de andere kant met de facelift van de Z4 en de M550d xDrive Touring. De xDrive-technologie is voortaan in zo goed als elk model beschikbaar. En gezien de aard van het salon konden ook de X1, X3 en X5 niet ontbreken. De X6M patsert er bovendien nog bovenuit. Voor iedere Bimmerfan wat wils op het autosalon van Brussel.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...